Siapa kata tak sudi? - Mas Yura (Penerbitan Kaki Novel Sdn.Bhd, 2015)
Disebabkan sebuah 'kemalangan' kecil, Airil dan Airina sering bergaduh. Setiap kali berjumpa memang tidak sah kalau mereka tidak bertelagah sehingga seremeh-remeh hal dibangkitkan menjadi isu. Pergaduhan mereka membawa kepada suatu perasaan yang Airina sendiri tidak dapat memahaminya. "Woi!" jerkah satu suara. Airina menoleh. Dilihatnya seorang lelaki yang berpakaian sukan menghampirinya. "Kau buat apa dengan kereta aku hah?" tanya lelaki itu dengan wajah yang bengis. La... lelaki rupanya! Apesal auw semacam aje kereta ni? Merah jambu! Airina ketawa dalam hati. "Kau ke tuan kereta ni?" Airina bertanya penuh ego. "Of course!" marah lelaki itu. "See! The rim is dented." Lelaki itu beriak cemas. Pantas dia bertinggung, membelek rim tayar keretanya. Padahal, tidak ada apa pun yang kemik. 'Propa' aje lebih! Airina melopong. Setakat kena tendang dengan kakinya yang 'keding' ni, rim tayar tu boleh kemik ke? Macamlah rim tayar kereta dia ni diperbuat daripada polistirena!