My 'Sewel' Guy - Aimy Haniya (Penerbitan Karyaseni Sdn.Bhd, 2015)
Sewel? Itu fakta kurang sahih yang berlegar dalam fikiran Nur Dahlia. Kerana hati sudah menaruh harapan kepada Ridzwan, Dahlia ikutkan permintaan lelaki itu. Permintaan yang menyebabkan Dahlia mengenali Nasri Haikal. Lelaki sewel yang dianggap pelik untuk didekati. Bukan... Lelaki sewel yang menyakitkan hati! Lelaki sewel yang suka merenungnya dari bawah katil. "Awak sengaja nak kacau saya ke?" - Nur Dahlia. "Aku ada kacau kau ke? Aku rasa... Aku tak ada sentuh kau langsung." - Nasri Haikal. "Bukan kacau yang itu..." - Nur Dahlia. "Habis, kacau yang mana satu? Banyak kali ke aku kacau kau?" - Nasri Haikal. Bagi Nasri Haikal, Nur Dahlia gadis yang terpilih untuk menjadi pembantunya. Gadis tabah yang hadir pada saat yang paling diperlukan. Bahkan gadis itu dipanggil sidekick yang digelar Sweet Robin kerana membantu dirinya mencari makna kehidupan yang sebenar. Gadis yang boleh dipercayai untuk menyelesaikan kemelut hidupnya