SPSS analisis data kuantitatif untuk penyelidik muda - Othman Talib 1963- (MPWS Rich, 2015)
Naskah ini dihasilkan dari pengalaman penulis khas untuk penyelidik muda yang memerlukan yang fokus kepada analisis data kuantitatif menggunakan perisian SPSS dengan pendekatan langkah-demi-langkah yang lengkap.