Halalkah ubat anda membongkar rahsia kandungan 90 jenis ubat-ubatan mengandungi sumber babi dan pilihan alternatif yang anda ada - Abd. Rahman (H Science Solution, 2012)
Masalah ubat-ubatan mengandungi sumber haram telah banyak menimbulkan kebimbangan dan keraguan di kalangan umat Islam. Namun belum ada senarai ubat yang mengandungi bahan haram dan garis panduan dikeluarkan. Oleh itu, buku ini bukan sahaja menyenaraikan direktori ubat-ubatan yang mengandungi sumber babi dan pilihan alternatif yang ada, tetapi turut menyediakan garis panduan dari perspektif agama dan sains perubatan selain membincangkan pandangan-pandangan ulama dan fatwa-fatwa perubatan terkini.