Dari kesedaran menuju kebangkitan Islam vs sekularisme - Nizamuddin Isemaail 1978-; Mahmaa Abu Nour (Maktabah Nizam, 2012)
Buku ini merupakan bekalan paling mantap bagi setiap pejuang Islam malah bagi setiap diri yang mengaku beragama Islam untuk memahami hakikat Islam sebenar.