Kitalah bintang - Nazrul Kama (GedeBook, 2015)
Fiza, seorang pereka grafik di agensi BigNoize Advertising bercita-cita menjadi seorang pelukis terkenal, laksana bintang - superstar. Namun, percubaan pertama mempamerkan hasil seninya temui kegagalan. Hubungan Fauzi, seorang pereka set di TV5 dengannya bergolak kerana Fiza semakin sukar didekati, tidak seperti sewaktu mereka belajar bersama-sama di ITM dulu. Ehsan seorang "slacker" berazam membina kerjayanya apabila mendapat peluang baru bekerja di agensi BigNoize Advertising. Dia dan Fiza mula berkenal rapat - dan Ehsan mula merasakan ada sesuatu antara mereka. Tahun 1993, ibu kota sedang pesat membangun, dan mereka bertiga terperangkap dalam arus hidup yang semakin mendesak. Fauzi mahu tahu di mana pendirian Fiza, dan Fiza pula tidak tahu apa yang dia sebenarnya mahu. Antara Fauzi, dan Ehsan, siapa yang akan dipilihnya? Atau Fiza sendiri hanyut dalam kekeliruan?