Perang kau & aku - Anna Raihana (GedeBook, 2014)
Kerja depa bergaduh. Bergaaaaduh dua puluh pat jam. Mereka bukan Romeo & Juliet. Terang-terang bukan. Atia & Nadhif memang tidak boleh bertemu. Di kolej, Atia menjadi pelajar junior paling popular. Dialah satu-satunya yang berani melawan para senior yang diketuai oleh Nadhif. Tetapi, berani melawan tidak semestinya menang. Sengketa di kolej ini menular ke kafe keluarga Atia. Atas hubungan orang tua, Nadhif meluaskan kuasanya di kafe itu. Angin Atia yang gilakan hot chocolate dan Nadhif yang ketagih cappucino sekali lagi bertembung. Lalu muncullah mamat itu... yang berwajah seiras Kim Soo Hyun. Beb, cerita Melayu sekarang mestilah masuk mamat K-Pop kan? Barulah daebak!