Dreamcatcher - Maya Adira (Gede Book, 2015)
Bagaimana mahu mencintai orang yang sudah hilang cintanya. Perlukah diajar dia bahasa-bahasa rasa, degup-degup jeritan jiwa? Bagaimana? - Amni Hatiku di mana? Matikah? Hancurkah? Kenapa kau datang tatkala ribut resah sedang berpusar? Jauh, menjauh sekarang! - Khalid Dia lelaki pujaan. Cinta pertama yang aku idamkan. Dia terseksa, aku mahu menampal lukanya. Kau sekadar bunga menghiasi laman hati, tapi akulah wangian yang meresap dalam urat nadinya... - Syafiqa