Terlalu poyo - Poyo 1979-2017 (Siri bestseller komik-M, 2015)
Terbaik dalam komik ini: - Himpunan komik eksklusif dan terbaik Poyo di Komik-M. 100% berwarna! - Artwork, poster, pin-up dan lukisan eksklusif Poyo! - Mahu belajar melukis komik? Mahu tahu tip-tip mudah melukis komik? Mahu tahu alat yang digunakan untuk melukis? Mahu tahu bagaimana cara Poyo melukis komik? Buku ini ada jawapannya!