Cinta kita macam drama dalam TV, cuma... - Haryani Kamilan (Open Bridge Publication Sdn.Bhd, 2015)
Dua tahun berlalu... Qalel akhirnya kembali ke Malaysia selepas perjanjiannya dengan Datuk Khalidah ditunaikan. Aliya berjaya menggenggam diploma yang diimpikan dan memiliki kafenya sendiri, Kafe Cinta Aliya. Amir masih setia memberi sokongan buat Aliya dalam susah senangnya. Namun, walau dua tahun berlalu... cinta Qalel buat Aliya tidak pernah terkubur. Begitu juga Amir. Malah, mereka menyimpan harapan yang sama, mahukan Aliya menjadi suri di hati mereka. Bagaimanakan akhir drma antara mereka bertiga? Mampukah Aliya membuat pilihan? Adakah espreso atau latte?