Bimbingan dan kaunseling kanak-kanak - Akhiar Pardi; Shamsina Shamsuddin (Freemind Horizons, 2013)
Buku ini dtulis dengan tujuan berkongsi ilmu khasnya dalam kalangan guru-guru yang terlibat sebagai kaunselor klinakl di sekolah dan juga guru-guru lain yang berminat untuk membantu murid melalui perkhidmatan bimbingan dan kaunseling.