Aku, dia & hot chocolate - Pistachio (Karystos Creative Sdn Bhd, 2014)
"Bestnya hot chocolate ni....kalau dapat minum hari-hari lagi best...siapalah makernya ni?? Mesti makernya pun hensem kan....Eh, apasal aku fikirkan pasal makernya pulak? Ke aku dah jatuh cinta ni??? Cinta??? Oh, no...aku takkan jatuh cinta lagi...cinta dah pun mati dalam hidupku...buat apa kalau cinta aje, tapi hidup merana?? Aku memang takkan jatuh cinta...NEVER...." - HANY. "Hany, boleh tak awak ni jangan nak emo sangat? Kenapa awak jadi macam ni? Pleaselah....bukakanlah pintu hati awak tu...sekiranya bukan saya pilihan awak pun, tapi awak cubalah bukakan kunci hati awak tu pada yang selayaknya...saya memang sedar saya ni siapa...saya tak layak untuk awak...tapi saya tetap jua menyimpan angan agar awaklah rusuk kanan saya yang hilang itu...." - NIEL. "Eh Niel, kau jangan mimpilah Hany akan pilih kau...Hany milik aku! Milik aku!!! Kau faham tak?? Aku akan pastikan Hany tetap menjadi milik aku yang abadi...Tiada lelaki lain yang layak untuk dia selain aku...Langkah mayat aku dulu kalau kau berani menghampiri Hany... - KHAIRIL. "Apasal semua jantan sukakan kau, hah? Apa, aku ni tak cukup cantik ke?? Aku heranlah dengan kau ni, dahlah pergi annual dinner pun pakai sneakers....memang takde taste langsung....yang korang berdua ni sukakan perempuan ni kenapa?? Apa yang dia ada tapi aku takde....Aku lagi cantiklah.... - ZILA THE GEDIKS