Tok guru sebuah biografi awal - Habibul Izzah Ahmad (Pemikiran Tok Guru, 2014)
Buku ini adalah merupakan sebuah biografi awal yang memaparkan perjalanan dan perjuangan awal Tuan Guru Dato' Bentara Setia Haji Nik Abdul Aziz bin Nik Mat sebelum terjun dalam bidang politik.