10 panduan menulis tesis dengan cepat dan efisyen - Othman Talib 1963- (MPWS Rich Resources, 2014)
Buku ini adalah merupakan ringkasan esklusif bagi membantu penulisan tesis/cadangan kajian dengan cepat dan efisyen