Menjejak cinta di bumi tuhan - Wardah Abdullah 1972- (Legacy Publishing PLT, 2015)
"Inilah cerita Wardah Abdullah, puzzle himah yang dicantum satu persatu, membawa dia merentasi 18 negara, bertemu 38 manusia berbeza." -- publisher