Pengantin lelaki untuk cik gadis - Aulia Iman (Anaasa Publication, 2015)
Cinta? Dia datang tanpa diundang, dan perginya juga tanpa dipinta. Di mana sahaja cinta itu hadir, waktu dan ketikanya tidak pernah menjadi halangan. Begitu juga dengan cinta pandang pertama Kris Al-Hadi. Cintanya berputik saat terpandang gadis berpakaian penjara. Comel dan anggun. Tapi sayang cik gadis yang diminati sedang menanti hari perbicaraan. "Saya nak awak tahu dari hari pertama saya lihat awak dengan pakaian penjara, hati saya sudah terdetik untuk ambil awak sebagai isteri. Saya sayangkan awak." - Kris Al-Hadi "Kalau awak betul-betul sayangkan saya, buktikan rasa sayang awak tu pada saya." - Salsabila