Bukan kekasih tetapi isteri - Ailah Diela (Anaasa Publication, 2015)
Zara gadis yang cantik, manis dan kadangkala ada polosnya. Cuma, dia ada satu perangai yang buat Rizza meluat. Kaki kikis! Itulah panggilah setelah mengetahui gadis itulah yang cuba memporak perandakan keluarganya. Tetapi, bila adiknya, Adila cuba bertindak bodoh keatas Zara, dia pula yang tiba-tiba baik hati menolong. Jadi superhero tidak sengaja kepada kekasih ayah sendiri bukan mudah rupanya. "Sudahlah Rizza! Awak ni memang manusia paling buruk sekali pernah saya jumpa. Buruk rupa! Buruk laku! Buruk hati! Buruk bertingkat-tingkat!" - Zara.