Israel mengapa dunia tidak mengiktirafnya? - Hafidzi Mohd. Noor 1962- (Risalah Harmoni, 2015)
"Kini selepas HAMAS membentuk kerajaan, kuasa-kuasa Barat yang diterajui Amerika cuba mempengaruhi seluruh dunia supaya mengenakan tekanan kepada HAMAS untuk mengiktiraf Israel. Seluruh dunia harus insaf bahawa mengiktiraf Israel bererti menghalalkan segala bentuk jenayah keji yang dilakukan oleh Yahudi Zionis yang didalangi oleh kuasa-kuasa besar ke atas rakyat Palestin. Adalah diharapkan buku yang amat sederhana ini dapat memberikan penjelasan kepada para pembaca, samaada di kalangan umat Islam atau bukan Islam untuk memahami kedudukan persoalan isu Palestin secara objektif tanpa dipengerahui oleh propaganda barat yang dimuatkan dalam pelbagai media cetak, elektronik dan maya." -- Publisher