10 salah faham terhadap ISIS - Syed Mohd. Radhi Syed Sakkaf 1968- (Risalah Harmoni, 2015)
"Kemunculan ISIS yang tiba-tiba mampu mengugat lawan seolah-olah memberi harapan baru sebagai pembela dan penyelamat. Namun kita bimbang tertipu lagi dengan musang bertopengkan ayam. Umat Islam pernah tertipu berkiblatkan Khomeini dan Iran, menobatkan Osama dan Saddam. Sokongan diberi bukan kerana kita mengenal siapa mereka, tetapi kerana mereka berani mengangkat muka menentang musuh Islam, maka merekalah hero kota. Kita tidak mahu masuk lubang biawak sekali lagi. Diharapkan buku ini dapat membantu pembaca memahami kedudukan sebenar perjuangan ISIS." -- Publisher