Menjawab Islam liberal - Ahmad Yumni Abu Bakar; Mohd. Fairuz Jamaluddin (PTS Islamika Sdn.Bhd, 2014)
Kata Mereka: "Agama itu semuanya sama sahaja." "Kita bebas menukar agama. Mana ada murtad." "Kahwin sahaja walaupun berlainan agama." "Politik sekular itu pilihan kita." "Wanita boleh jadi imam." "Semua orang boleh beri pendapat agama." "Ulama bukan segala-galanya." "Poligami itu undang-undang yang tidak adil dan kuno."