Apa kata Islam mengenai wanita berpolitik - Shayuthy Abdul Manas (PTS Islamika Sdn.Bhd, 2008)
Apa Kata Islam Mengenai Wanita Berpolitik mendedahkan bagaimana wanita mengalami proses kebangkitan semula daripada golongan yang ditindas kepada golongan yang mampu mengubah politik dunia