Deme 'Wasap' ambe reply berkenaan fikah remaja - Azhar Idrus 1964- (PTS Publishing House, 2015)
Buku terbaru Ustaz Azhar Idrus ini seunik orangnya. Sekalipun lucu dan pandai berjenaka, namun isi yang mahu disampaikan selalu sampai kepada pendengar-pendengar beliau. Pendengar yang terdiri daripada pelbagai lapisan masyarakat