Iraq dalam bahaya - Syed Mohd. Radhi Syed Sakkaf 1968-; Khubaib Muhamad Asmadi 1992-; Muharman Bachtiar 1980- (Risalah Harmoni, 2015)
"Penderitaan warga Iraq ini seakan-akan dirahsiakan dari pengetahuan awam, di sampung dunia sendiri tidak sudi mendahkan telinga mendegar rintihan-rintihan mereka. Mereka hanya mempunyai diri mereka sendiri, setelah para pemimpin dan kerajaan tidak menghiraukan rintihan mereka, negara-negara Arab yang hanya mahir mengeluarkan resolusi tanpa bertindak, termasuklah dunia seluruhnya yang cacat daya lihat dan dengarnya, apa lagi kata yang mampu diucap sesudah itu." -- Publisher