Mohammed Morsi keperibadian Mohammed Morsi dan terserkah Khilafah Islam : Khilafah Islam kembali; bermula di Bumi Kinanah (Mesir) - Zainudin Hasim (Kemilau Publika, 2012)
"Buku ini mengulas perihal keperibadian Mohammed Morsi juga sinar Khilafah Islam yang akan kembali gemilang." - Publisher