Menjadi golongan di bawah lindungan Arasy - Ishak Mat Tahir al-Muadzami (Kemilau Publika, 2014)
Ada tujuh golongan yang akan dilindungi Allah pada hari yang tiada perlindungan melainkan dari perlindungan Allah. Namun, bagaimana kita berusaha menjadi sebahagian daripadanya?. Buku cuba mendekatkan anda padanya.