Huru-hara Syria bumi Syria adalah saksi abadi perjuangan para nabi Allah - Adi Mustika (Kemilau Publika, 2014)
"Bumi Syria adalah saksi abadi perjuangan para nabi Allah pada masa lalu. Bumi ini menjadi tempat titisan air mata para Nabi Allah yang diusir oleh kaum mereka. Bumi ini menjadi tempat hijrah (menyelamatkan diri) yang paling aman bagi para nabi." -- Publisher