Agenda Yahudi menakluk dunia rahsia disebalik rahsia - Sabaruddin Hussein (PTS Islamika Sdn. Bhd, 2010)
Mengupas tentang perancangan sulit bangsa Yahudi dalam merealisasikan agenda menakluk dunia. Mereka bercita-cita menubuhkan sebuah kerajaan Yahudi yang memerintah seluruh pelusuk dunia. Penglibatan bangsa Yahudi turut dilihat dalam beberapa siri peristiwa besar yang terjadi pada hari ini