Yahudi, Syiah dan Dajal penyebar fitnah, pemesong akidah - Sabaruddin Hussein (PTS Islamika Sdn.Bhd, 2014)
Buku ini akan memperkenalkan kelompok manusia yang suka melakukan kerosakan di atas muka bumi Allah s.w.t. ini, sehingga menjadi fitnah kepada orang yang beriman