Fatwa Kontemporari hubungan kemasyarakatan - Qaradawi, Yusuf Dr. 1926- (PTS Publishing House Sendirian Berhad, 2015)
Tanpa terikat dengan silibus yang ada dalam buku agama, Syeikh Dr. Yusuf Al-Qaradhawi menjawab persoalan semasa yang mencabar praktik ajaran Islam dalam dunia moden, khususnya berkaitan Al-Quran, hadith, dan akidah