Demi masa - Zulkifli Mohamad al-Bakri 1969- (PTS Darul Furqan Sdn.Bhd, 2013)
Justeru, buku Demi Masa digarap oleh penulis supaya menjadi motivasi bagi merujuk tingkah laku dan sikap orang yang berjaya menggunakan dan menguruskan masa