Why we want you to be rich - Trump, Donald 1946-; Kiyosaki, Robert T. 1947-; McIver, Meredith (PTS Professional Publishing, 2012)
Donald Trump dan Robert Kiyosaki tidak akan memberi wang kepada kita sekalipun kita membeli buku ini. Tetapi, mereka akan kongsikan ilmu kewangan yang lebih bernilai daripada wang. Wang yang diberi akan habis, tetapi ilmu kewangan membantu kita menjana lebih banyak wang. Berikan seekor ikan kepada seseorang, kita hanya memberi dia makan untuk sehari. Ajarkan orang itu memancing, dia dapat mencari makan sepanjang hayatnya. Apabila dua jutawan hebat iaitu Trump dan Kiyosaki bergabung tenaga untuk menulis sebuah buku, kita dapat menjangkakan hasilnya. Tulisan mereka juga penuh bertenaga dan mengeluarkan aura kejayaan yang tersendiri. Tulisan mereka mencabar pemikiran dan mengubah persepsi kita kepada wang. Mereka menyedarkan kita yang terperangkap dalam zon selesa, sedangkan timbunan wang berada di luar zon selesa.