Sebarkan Cinta Mu - Fatimah Syarha Mohd. Noordin 1984- (PTS Litera Utama Sdn.Bhd, 2011)
Kisahnya bermula dengan Ibu Dhiya', seorang isteri taat yang tinggi ilmu agamanya, terpaksa menjadi tukang sapu di sebuah kolej swasta. Di situlah Ibu Dhiya', didatangi pelbagai persoalan hati daripada setiap golongan di kolej itu.