The best student of the day = pelajar terbaik hari ini - Nik Salida Suhaila Nik Saleh; Bahruddin Bekri (Motivasi Keibubapaan, 2015)
Manuskrip ini menghimpunkan kisah-kisah inspirasi daripada sisi seorang ibu, berkaitan isu didikan dan pendidikan. Dr. Nik Salida yang mempunyai pengalaman menghantar anak-anak bagi mendapatkan pendidikan awal di United Kingdom, berkongsi rahsia, tip, dan info-info menarik daripada sistem pendidikan di sana. Menariknya, sistem pendidikan di sana mirip dengan sistem yang diterapkan dalam kitab-kitab agama Islam yang lama. Turut dikongsikan di sini bagaimana kanak-kanak seawal usia 4 tahun sudah ke sekolah biasa dengan diajar berkenaan 2 perkara sahaja selama setahun. Bagaimana emosi anak-anak dan ibu bapa dapat membentuk sesuatu yang positif pada keluarga