Padanya ada bahagia - Robiah K. Hamzah 1951-; Bahruddin Bekri (PTS Litera Sdn.Bhd., 2014)
Padanya Ada Bahagia adalah sebuah karya yang istimewa. Ini kisah tentang anak-anak kita, juga kisah tentang kita sebagai ibu bapa. Dalam mengharungi dunia kekeluargaan, terkadang kita lupa anak-anak kita adalah manusia biasa, sama seperti kita. Yang akan berbuat salah, yang punyai emosi mereka sendiri, punyai keinginan, dan sikap yang berbeza-beza. Bagaimana kita menghadapi anak-anak dengan segala cabaran dunia hari ini? Buku ini tampil mengusulkan cadangan, memberikan tip-tip, supaya kita sebagai ibu bapa, mampu memberikan anak-anak kita bukan sekada kata-kata nasihat yang terbaik, tetapi contoh terbaik yang mereka akan ikuti apabila menjadi ibu bapa