Imam Syafie pejuang kebenaran - Abdul Latip Talib 1954- (Novel sejarah Islam, 2010)
Novel ini menceritakan dengan lebih lanjut berkenaan kisah hidup Imam Syafie. Suka duka dan pahit manis perjuangan beliau dalam menegakkan kebenaran