Bercinta sampai syurga - Nik Raihan (PTS Publishing House, 2015)
Buku ini amat bermakna buat setiap suami ataupun isteri yang sentiasa ingin membina kekuatan diri menghadapi rintangan hidup dalam rumah tangga