#Baby Muslimah bertatih menuju Dia - Yeap, Felixia 1986-; Syarafuddin Sulaiman (PTS Publishing House Sendirian Berhad, 2015)
5 Ramadan, 1436 hijrah. Hari yang cukup luar biasa. Tarikh kelahiran saya. Tetapi pada detik ini, saya tidak lagi bangun sebagai Felixia. Namun, kini saya bangkit sebagai RaRa. Raisyyah Rania. Dan inilah kisah saya selepas 'kelahiran semula'.