#UZAR - Koleksi status facebook terbaik - Zaharuddin Abd Rahman 1975- (PTS Publishing House Sendirian Berhad, 2015)
"Kurangkan masa mengadap internet dan facebook. Tambahkan masa berkualiti, nescaya sakinah, mawadah, dan rahmah dalam keluarga akan bertambah." "Jangan memperkecilkan ketaatan yang sedikit dan kecil, kerana konsistentnya membawa kebaikan dan istiqamah." "Jangan meremehkan dosa yang sedikit dan kecil, kerana berterusannya membawa kesan buruk dan dosa"