Dracula vs Al-Fateh - Muhd. Nur Iman Ramli 1980- (PTS Publishing House Sdn. Bhd., 2014)
Nama Dracula sering disebut-sebut. Sangkaan kita, nama ini hanyalah cerita. Dongeng Barat yang direka-reka. Siapa sangka yang Dracula memang benar-benar wujud? Lebih menakjubkan, Dracula ini pernah hidup sezaman dengan sultan yang namanya selalu disebut, Sultan Muhammad Al-Fateh.Dracula vs Al-Fateh adalah buku fakta, berasaskan kajian ilmiah