Dahsyatnya doa ibu - Syamsuddin noor (PTS Publishing House Sendirian Berhad, 2015)
Buku Dahsyatnya Doa Ibu merungkai fakta-fakta sejarah, kisah-kisah benar, ayat-ayat Al-Quran, dan hadith-hadith yang menjadi bukti kehebatan dan keajaiban doa para ibu. Doa yang mampu memberi kebahagian ataupun kebinasaan kepada anak-anak dalam sekelip mata sahaja