Kenduri kahwin gaya Nabi - Emran Ahmad 1983- (PTS Publishing House Sendirian Berhad, 2015)
Bagaimana mengikut Nabi? Adakah dengan menghidangkan kambing, kita sudah benar-benar mengikut Nabi? Ataupun apabila kita makan kurma dan memanggil saudara-mara? Buku ini ada jawapannya