501 soal jawab perkahwinan Islam - Zawiah Hassan; Rohayati Bakri (PTS Millennia Sdn.Bhd, 2009)
Buku 501 Soal Jawab Perkahwinan Islam mengupas dengan ringkas dan padat pelbagai permasalahan dan persoalan yang sering menjadi tanda tanya kepada pasangan dalam melayari alam perkahwinan