Adakah kawanku Syiah? - Kamaluddin Nordin Marjuni (PTS Millenia Sdn. Bhd., 2014)
Dia kutuk Saidina Abu Bakar, Saidina Umar, Saidatina Aisyah. Dia puji Saidina Ali melambung-lambung. Macam Saidina Ali lagi besar daripada Nabi Muhammad S.A.W. Dia kata imam-imam tahu benda ghaib.Semua benda yang ada di langit dan di bumi dalam ilmu imam-imam. Dia menolak hadith-hadith Bukhari dan Muslim. Katanya itu bukan hadith sahih pun. Dia sungguh-sungguh cerita pasal Al-Mahdi. Sampai bila kita dengar,ada benda bunyi macam pelik sahaja.Dia ini nampaknya sembahyang tiga waktu sahaja. Dia jadi begini sebab dia ini syiah?