10 tokoh idola muslimah - Sakinah Salleh 1971- (PTS Publishing House Sendirian Berhad, 2015)
Tokoh muslimah yang diketengahkan ini mampu memberikan impak yang besar kepada kita yang ketandusan tokoh-tokoh yang dapat memenuhi kriteria sebagai srikandi yang cemerlang dalam segenap segi terutama dalam mentarbiah anak bangsa supaya berjaya dan berjiwa besar serta bangkit menjadi idola pemangkin kepada generasi akan datang. Justeru, penting bagi kita menyoroti kisah hidup, kehebatan, titik tolak kejayaan dan rahsia besarnya jiwa mereka dalam meraih keunggulan daripada segi peribadi, sahsiah, perwatakan dan sebagainya