Fahami aku sayang, dengari aku abang - Hasan Mohd. Ali 1947- (PTS Publishing House Sendirian Berhad, 2015)
"Perkahwinan adalah penyatuan dua jiwa, yang berbahagi faham dan dengar, bagi berkongsi bahagia dan duka"--Cover