Senibina mikro urban - Azimin Tazilan (Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, Universiti Kebangsaan Malaysia, 2014)
Sekuel pertama buku ini memberi perspektif pengenalan tentang kehadiran unit senibina mikro ke dalam sebuah terminologi kontemporari urban masa kini