PHP & MySQL asas dan pertengahan - Muhammad Rais Abd Halim (Penerbit Universiti Tun Hussein Onn, 2006)
Buku ini mendedahkan pembaca tentang pengatur caraan PHP secara teknikal, iaitu bermula dari pemasangan pelayan web dan pelayan pangkalan data sehinggalah kepada pembangunan aplikasi berasaskan web.