Pandak Lam Maharaja Lela Maulud ([publisher not identified], 2013)
Dokumentari mengisahkan tentang Pandak Lam Maharaja Lela Maulud atau terkenal dengan gelaran Dato' Maharajalela yang merupakan tokoh perajurit negara dan turut dipaparkan temubual bersama sejarahwan Negara.