Modul kenegaraan Malaysia - Wan Norhasniah Wan Husin; Mohd. Ridhuan Tee Abdullah; Sayuti Ab. Ghani (Penerbit Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, 2010)
Modul sebuah teks bagi keperluan kursus Kenegaraan Malaysia dan buku ini dijadikan sebagai teks asas kepada pelajar UPNM dalam usaha untuk memahani sejarah Malaysia