Ensiklopedia tumbuhan ubatan Malaysia (Ar-Risalah Product Sdn.Bhd., 2013)
Ensiklopedia ini menerangkan tentang tumbuhan-tumbuhan yang ada di Malaysia untuk tujuan perubatan tradisional ataupun perubatan alternatif